onsdag 8. august 2012
Vegansk pizza
Deigen;
5 dl hvetemel
1 dl finmalt, sammalt hvete
1 dl finmalt, sammalt rug
3 ss polenta
1/2 pk tørrgjær
1 ts havsalt
-Bland det tørre
1 1/2 - 2 dl vann
1 dl soyamelk
1/2 dl olivenolje
-Bland det våte
Bland alt, og la det heve ca 30 min.
Sausen;
2 fedd hvitløk
1/2 hakket rødløk
-surres i olivenolje.
Tilsett;
1 pk hakkede tomater
2 ss tomatpuré
1 ts sukker
1 ts havsalt
1 ts pepper
2 ts oregano
3 ss TVP
-La småkoke 5 min.
Topping;
-Her kan man selvsagt ha på det man selv liker!
Vi gikk for dette;
Champignon
Lang paprika
Soltørkede tomater
Oliven
Grillet paprika på glass
Rødløk
Ananas
Cherrytomater
Smuldret nachochips
Ruccolasalat
Hvitløksdressing;
1/2 boks Tofutti soyarømme
2 fedd hvitløk
Gressløk
Litt vann
Stek pizzaen i nedre del av ovnen, på 180 grader varmluft i ca 20 min
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar