onsdag 8. august 2012

Vegansk pizza


Deigen;
5  dl hvetemel
1 dl finmalt, sammalt hvete
1 dl finmalt, sammalt rug
3 ss polenta
1/2 pk tørrgjær
1 ts havsalt
-Bland det tørre

1 1/2 - 2 dl vann
1 dl soyamelk
1/2 dl olivenolje
-Bland det våte

Bland alt, og la det heve ca 30 min.

Sausen;

2 fedd hvitløk
1/2 hakket rødløk
-surres i olivenolje.














Tilsett;
1 pk hakkede tomater
2 ss tomatpuré
1 ts sukker
1 ts havsalt
1 ts pepper
2 ts oregano
3 ss TVP
-La småkoke 5 min.

Topping;
-Her kan man selvsagt ha på det man selv liker!
Vi gikk for dette;














Champignon
Lang paprika
Soltørkede tomater
Oliven
Grillet paprika på glass
Rødløk
Ananas
Cherrytomater
Smuldret nachochips
Ruccolasalat

Hvitløksdressing;
1/2 boks Tofutti soyarømme
2 fedd hvitløk
Gressløk
Litt vann

Stek pizzaen i nedre del av ovnen, på 180 grader varmluft  i ca 20 min

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar